Verbally Greying Veronica

Your Sweet And Shiny Eyes

En rolig star på hösten

Det är alltid kul att ha saker att se fram emot speciellt efter semestern har tagit slut. Då kan det kännas extra viktigt att ha lite roliga saker framför sig. Det behöver inte alltid vara så stora saker utan det kan vara mindre saker också. Som till exempel att man vet att man har en rolig kick off att se fram emot. Det kan vara en liten sak men det kan ändå göra att det blir lite roligare att komma tillbaka.
Så det kan ju vara  en ide om man har ett företag att dra ihop en kick off och ha lite trevift ihop för att få lite mer kraft och energi för att jobb lite till.
Sen så kan det vara kul att man organiserar det tillsammans, det är ett bra sätt att få ihop gänget lite mer och ha det trevligt ihop.

Många alternativ

Ja det finns ju faktiskt många saker som kan vara roliga att göra ihop, det är ju bra om man ser till att det blir något som alla tycker är trevligt och inte bara något som man själv är sugen på att göra. Utan man gör bäst i att fråga runt lite och se vad det är man vill göra så att alla blir nöjda och glada.
Man kan kolla med andra vad man har gjort tidigare och så för att få lite mer idéer och planer för vad man kan göra.
Ja det är bra att satsa på att personalen trivs och mår bra på jobbet, som smarter marketing har gjort.
Ja man bör se till att i den mån det går göra så att personalen trivs och mår så pass bra som möjligt. Ja på så sätt kommer man ha en personal som gör sitt jobb bra och som kommer att stanna kvar länge för att dom trivs så bra.